lahti@lainalaatikko.fi
0500 491 527
Facebook-arviot:
Lahden Muutto ja Kuljetus
Valikko

Yritys- ja toimistomuutto

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Monien vuosien kokemuksella suoritamme yritysten muutot ammattitaidolla aina alkuarviosta muuton loppuunsaattamiseen. Yritykselle on tärkeää saada muutto hoidettua nopeasti alta pois, jotta työntekijät pääsevät jatkamaan töitään keskeytyksettä. Valmiiksi pakatut muuttolaatikot ja tyhjennetyt työpisteet siirtyvät uuteen kohteeseen joutuisasti muuttomiesten toimesta.

Kun tarvitset apua yrityksen tilojen muuton suorittamiseen, pyydä meiltä muuttotarjous. Teemme ilmaisen arviointikäynnin ja annamme sen pohjalta muuttotarjouksen. Valikoimistamme löytyvät asiaan kuuluvat muuttovälineet mm. rullakot, lukittavat laatikot, datavaunut, pumppukärryt ja tietenkin tukevat, ekologiset uudelleen käytettävät, puhtaat muuttolaatikot. Pakkaamalla kaiken irtaimen laatikoihin, on muuttaminen sujuvaa.

Jos muutossa on tarkoitus myös siirtää esim. vanhoja arkistoja tuhottavaksi, palvelemme sinua myös siinä. Voit tilata kauttamme lukittavat tietosuojasäiliöt, jonne voit siirtää arkaluontoiset paperit ja vanhat disketit, levykkeet - viemme täydet astiat puolestasi asianmukaisesti tuhottaviksi niille tarkoitettuihin jätteenkäsittelylaitoksiin.

Usein yritysmuutossa on myös tarpeen vaihtaa kalusteita ja laittaa vanhat kalusteet kierrätykseen. Kauttamme voit tilata vaihtolavan, jonne isot poisheitettävät kalusteet ja muu tarpeeton irtain voidaan siirtää. Huolehdimme näiden kuljetuksen kierrätykseen. Ja jos tarvitset uusien kalusteiden asennuksessa apua, olemme siinäkin käytettävissänne.

Asiantuntijamme huolehtivat ajoissa kohteiden kulkuväylien, hissien ja muiden vahingoille alttiiden rakenteiden ja seinäpintojen asianmukaisesta suojauksesta.

Tarvittaessa käytössämme on myös Hiab-autot kaluste- ja konesiirtoihin ja muihin erilaisiin nostotöihin.

Ota yhteyttä, autamme sinua ratkaisemaan muuttosi!

Pyydä muuttotarjous