lahti@lainalaatikko.fi
0500 491 527
Facebook-arviot:
Lahden Muutto ja Kuljetus
Valikko

Omatoimimuutto tai muuttopalvelu

Teetpä muuttosi itse tai tilaat muuttopalvelun, kannattaa lähestyvän kotimuuton suunnittelu aloittaa hyvissä ajoin. Ihan ensimmäiseksi kannattaa aikatauluttaa muutto; milloin tavaroiden pakkaus on aloitettava ja milloin on varsinainen muuttopäivä. Pakkaamista varten tilaa ajoissa tarvittava määrä muuttolaatikoita sekä suojaus- ja pakkausmateriaalia. Kiirein muuttosesonki ajoittuu yleensä juuri kuunvaihteisiin, jolloin varauskirjat täyttyvät nopeasti. Muuttotarjous onkin hyvä pyytää mahdollisimman aikaisin, jotta muuttomiesten ja muuttoauton saatavuus halutulle päivälle voidaan varmistaa.

Onnistuneen muuton avaimet

Usein asiakkaamme kertovat tehneensä vuosien varrella lukuisat muuttonsa itse talkooporukalla. Kun olet kerran tilannut Lahden Muutto ja Kuljetuksen muuttomiehet suorittamaan muuton, et halua enää koskaan itse osallistua raskaaseen kantotyöhön. Muutto sujuu joutuisasti ammattilaisten tehdessä työn oikeassa työjärjestyksessä ja tarkoituksenmukaisilla muuttovälineillä. Valmiiksi pakatun ja suojatun irtaimiston siirtäminen muuttoautoon ja edelleen uuteen asuntoon on nopeaa ja tavarasi säilyvät ehjinä muuton aikana. Tilaamalla riittävästi muuttolaatikoita ja pakkaamalla kaiken irtotavaran muuttolaatikoihin nopeutat muuttomiesten työtä.

Muuttolaatikoiden tilaus

Muuttolaatikoiden tilauksen voit tehdä helposti sähköisellä tilauslomakkeellamme tai puhelimitse. Laatikoiden toimitukset onnistuvat jopa yhden arkipäivän varoitusajalla. Tilaa siis laatikot tänään, toimitamme ne huomenna sinulle ja pääset aloittamaan tavaroiden pakkaamisen.

Pakkaus- ja suojaustarvikkeet

Valikoimistamme löydät tarvittavat pakkaus- ja suojaustarvikkeet, jotta kalleinkin omaisuutesi säilyy ehjänä muuton ajan.

Oli kyseessä kodin tai varaston muutto, tai vaikka vain sohvan ja suurimpien huonekalujen siirto, ota yhteyttä ja pyydä muuttotarjous. Räätälöidään muutto juuri sinun tarpeittesi mukaan!

Muuttajan muistilista

  • pyydä muuttotarjous
  • muuttopäivän varmistuttua tilaa muuttopalvelu (kuunvaihteet kiireisintä aikaa, ole ajoissa liikkeellä)
  • tilaa riittävästi muuttolaatikoita ja tarvittavat suojaus- ja pakkaustarvikkeet (muuttolaatikoiden suositeltu määrä on 1 laatikko per muutettava neliö)
  • laatikoita pakatessa käy läpi tarpeeton tavara ja toimita se eteenpäin kierrätykseen tai kirpputorille

Pyydä muuttotarjous

Tilaa muuttolaatikot ja -välineet