lahti@lainalaatikko.fi
0500 491 527
Facebook-arviot:
Lahden Muutto ja Kuljetus
Valikko

Puhtaat, kestävät, ekologiset muuttolaatikot kätevään muuttoon

Tukevissa muuttolaatikoissa tavarasi säilyvät ehjinä ja pakkaaminenkin on huomattavasti helpompaa. Monet pienet nyssäkät, pussukat, huterat pahvilaatikot ja yksittäiset irralliset esineet hidastavat muuttoa.

Muuttolaatikot ovat tilavuudeltaan n. 60 litraa ja muuttolaatikon mitat ovat 56 x 35 x 29 cm. Suositeltu laatikkomäärä on 1 laatikko per muutettava neliö (esim. 60 m2:n asuntoon 60 kpl muuttolaatikoita).

Laatikoissa olevat metallisangat kääntyvät laatikon päälle ja voit pinota täysiä laatikoita päällekkäin. Jätäthän laatikoiden yläosaan n. 3 cm tyhjää tilaa, niin saat käännettyä metallisangat käyttöön. Valmiiksi pakattuja laatikoita menee 4 kpl päällekkäin, jolloin niitä on helppoa liikutella esim. nokkakärryillä. Tyhjänä laatikot menevät sisäkkäin ja näin säästävät tilaa.

Suosittelemme tilaamaan reilusti laatikoita, jotta saat pakattua kaiken irtaimen laatikoihin. Näin nopeutat muuttoon osallistuvien työtä. Laatikoita on helppoa kantaa ja siirrellä nokkakärryillä.

Muuttolaatikoiden hinta ja veloitusperuste

Laatikoiden päivävuokra määräytyy sen toimipisteen mukaan, mistä ne on vuokrattu. Laatikoiden vuokra veloitetaan vuokrauspäivien mukaan. Vuokrapäivien lasku alkaa laatikoiden vuokrauspäivästä ja päättyy laatikoiden palautuspäivään. Päivävuokra = vuokraa tänään ja palauta huomenna = 2 vuokrapäivää.

Lainalaatikon yhteistyöverkostostamme löytyy toimipisteet 15 paikkakunnalla ympäri Suomen. Laatikoita voi palauttaa mihin tahansa toimipisteeseemme riippumatta siitä, mistä toimipisteestämme ne on vuokrattu. Esim. Lahdesta vuokratut muuttolaatikot voit halutessasi palauttaa Tampereen toimipisteeseemme.

Lahdessa perusmuuttolaatikon vuokra on 0,18 €/kpl/päivä. Laatikoiden kuljetusten hinta on alkaen 19,00 €/ajokerta. Toimistomaksu on 5,90 €.

Muuttolaatikot

Tärpit muuttolaatikoiden pakkaajalle

  • Tilaa riittävästi laatikoita! Nyssäkät ja pussukat hidastavat muuttoa.
  • Kirjoja mahtuu vajaa 1 hyllymetri per laatikko. Huomioi kirjojen paino, äläkä siis pakkaa koko laatikkoa pelkillä kirjoilla vaan pakkaa kirjojen kaveriksi esim. pyyhkeitä tai vaatteita.
  • Kantamista varten laatikoissa on kantokahvat. Metallisangat ovat tarkoitettu laatikoiden pinoamista varten, eivätkä kestä kantamista.

Tilaa muuttolaatikot