lahti@lainalaatikko.fi
0500 491 527
Facebook-arviot:
Lahden Muutto ja Kuljetus
Valikko

Huolellinen suojaaminen kannattaa

Huonekalujen ja helposti särkyvien esineiden suojaamiseen kannattaa käyttää pieni hetki. Mikään ei harmita yhtä paljon, kuin rikki kolautettu perintömaljakko tai muutossa likaantunut patja tai sohvan kulma. Huolellisen pakkaamisen ja suojauksen ansiosta arvokkainkin omaisuutesi säilyy puhtaana ja ehjänä muuton ajan.

Silkkipaperi astioille

Astioiden suojaamiseen suosittelemme käytettäväksi silkkipaperia. Näin astiat säilyvät ehjinä ja puhtaina. Myymme silkkipaperia kilon paketeissa; kilo riittää reilusti yhden hengen talouden astioiden pakkaamiseen.

Kuplamuovia helposti särkyville esineille

Kuplamuovilla suojaat särkyvät ja enemmän suojakerroksia vaativat esineet. Maljakot, lamput ja pöydän pinnat pysyvät naarmuuntumattomina muuton ajan kuplamuovin avulla. Kuplamuovi myydään metritavarana, joten saat tilattua sitä juuri tarvitsemasi määrän.

Kiristekalvoa kalusteiden suojaksi

Kun haluat suojata kalusteiden puu- tai tekstiilipintoja muutossasi, on paras apusi siinä kiristekalvo. Muutama kerros kiristekalvoa esim. vetolaatikostojen ympärille kiedottuna pitää laatikostot kiinni kalustetta siirrettäessä ja estää mahdolliset muuttovauriot. Muistathan kuitenkin tyhjentää laatikostot aina ensin. Kiristekalvolla voit suojata myös esim. pienet taulut, sohvat, nojatuolit, patjat.

Aaltopahvia lattiansuojaksi

Lattiapintojen suojaamiseen löytyy valikoimistamme aaltopahvia. Huomioithan ennen aaltopahvin levittämistä, ettei lattioille ole jäänyt kiviä, joka pahvin alle jäädessään voi naarmuttaa lattiaa.

Pahvilaatikot

Pahvilaatikot soveltuvat hyvin käytettäväksi silloin, kun tavaroita täytyy varastoida pidempään tai jos muutto ulottuu ulkomaille asti. Pahvilaatikot on helppo koota ja kasata. Lisäksi niissä on kantamista helpottavat kantokahvat.

Tilaa pakkaus- ja suojaustarvikkeita